Fotograf Skogberg

Under omkonstruktion

Blog

Barbro Bruhn ?r bara trams!

Posted by Skogberg on January 3, 2010 at 5:53 AM

Jag tänker vara så krass att jag Quotar Rebekahs blogg då hon egentligen säger allt som behöver vetas om denna människa!!"En kvinna som heter B.B kallar sig president för APBTkennelclubworldwide, och har startat upp en kennel för vad hon kallar Amerikansk Pitbull terrier. Hennes hund är givetvis ingen registrerad Pitbull, utan hund av samma typ som de flesta i Sverige: en blandras.

Problemet är egentligen inte att en person föder upp blandrasvalpar, utan problemet är att denna person utger sig för att vara uppfödare av unika renrasiga Apbt och någon typ av president och representant av “Pitbull-Sverige”. Och ingen seriös Apbt ägare eller uppfödare i Sverige har samhöre med denna kvinna.

Hon skriver mängder av mail, bland annat till Reinfeldt och Barak Obama och påstår sig vara representant av sveriges pitbull-värld och kräver Pitbullens godkännande i FCI (krävs att rasen blir godkänd i FCI för att bli godkänd i SKK).

Hon hade en kull på sin hund, Madonna, för mindre än ett år sedan. Pappan till valparna var en hund som använts mycket i oseriös blandrasavel i Sverige. Nu kommer kull nummer två, och pappan till valparna är Madonnas valp från förra kullen. B.B. kallar detta “linjeavel”, vilket är helt förkastligt. Hon har nu alltså gjort en planerad inavels-parning. Finns inga linjer i dessa hundar. Här finnd videon på parningen mellan Madonna och Madonnas unga son: VIDEO
“We make linebreed, put together mother and son. It´s okey, has been done many years!” säger hon i filmen på knackig engelska.

Om hon nu vill att Pitbullen skall bli godkänd i SKK så är det hemskt dumt att göra en mor-son parning, iom att SKK inte godkänner någon tightare inavel än kusin-parningar.

Hon skiver om “blood-lines”, “game-dogs” och drar upp namn på hundar som inte har något med hennes att göra förutom att hon tror att hennes blandras är efter dessa hundar. Bara det att dom dog för 50-100 år sedan?! Hon skriver att hundkamp är förkastligt, ändå kallar hon sina hundar “gamedog”, vilket är ett annat ord för en hundkamps-avlad hund. Hon DNA-testar sina hundar och varför kan man fråga sig?! Hon får dem ju inte renrasigare för det, även om hon tror att det är så det går till. Det enda hennes DNA-testande bevisar är att Madonnas valpar kommer från Madonna och Cain, och att Madonnas nya valpar är inavel mellan hennes egna valp “Bruhn´s Red Bandit” och Madonna själv.

Vem köper dessa valpar? Vem är så okunnig och lätt manipulerad att dom köper valpar efter denna självutnämnda Pitbull-drottning? Och vem är så dum att dom nu kommer att köpa inavlade hundar från henne? Röd Bandit har väl knappt fyllt året innan han paras med sin mamma?!

Det är synd att det inte finns djurskyddande lagar mot denna idioti.

På Sveriges största forum för människor som är intresserade av Amerikansk Pitbullterrier finns över 80 sidor att läsa om denna kvinnas framfart: PITBULLFORUM.SE

Så söker ni en Pitbull, köp inte av denna hundskojjare. Att föda fram inavlade hundar utan något som helst avelsmål med sin inavel och dessutom göra detta på blandraser som sedan tidigare inte helt omöjligt är släkt med varandra kan ge valparna hemska defekter. Gener med negativ inverkan fördubblas, vilket gör att man inte skall använda sig av inavel om det verkligen inte är nödvändigt.

Nej, Svensk president för APBTkennelclubworldwide är bara trams!"KÄLLA: http://www.rebekah.se/tag/barbro-bruhn/

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

3 Comments

Reply MichaelraL
6:06 AM on October 13, 2017 
http://onlinenewpharma365.com - long term yeast infection effects
,
url=http://onlinenewpharma365.com says...
hello and buy!
, hello and buy!
Reply MichaelraL
7:31 AM on October 17, 2017 
http://verynicelevitratab.net - buy cv editing website us,cheap mba essay writer website us,
url=http://verynicelevitratab.net says...
cheap bibliography ghostwriting sites for mba
Reply g star shorts womens
12:18 AM on July 1, 2018 
"But Messi, Neymar and SuarezAnd Pep must prove himself at City without some of the players who made him at Barca."
g star shorts womens http://www.eloxya.com/G-Star-RAW-Arc-Ripped-Boyfriend-Shorts-In-L
t-Aged-Destroy-G-Star-Women-g-star-coats-Outlet-Online-G-Star-Sho
rts-Womens-TT1893.html